ABOUT US

CONTACT US VCG Training Institute is a leading unit in the field of training and providing building human resources licensed by the Ministry of Construction.

Understanding the “difficulties” of those responsible for building management, specialized departments as well as the importance of Building Services to customers as well as the existence and development of the Enterprise, the Institute VCG training wishes to bring valuable and practical courses, providing the necessary knowledge and confidence for managers, specialized personnel of the building based on extensive professional experience, practical from experts of VCG Training Institute.

See details

The difference of VCG Training Institute

VCG Training Institute is a leading unit in the field of training and providing building human resources licensed by the Ministry of Construction.

STUDENTS SAY ABOUT US

When I attended this Cultural Management course, I realized that I can become a good PM in the near future. That was my dream. Thank you very much to the teaching team of ViendaotaoVCG.com.

Ms. Anna

Là một Giám đốc công ty, với nhiều năm quản lý. Nhưng khi tham gia khóa đào tạo QLVH này thì mới biết mình cần phải bổ sung rất nhiều kiến thức đặc thù của quản lý dự án, và cũng để hoàn thiện củng cố thêm cho công ty của mình được tốt hơn. Xin cảm ơn các chuyên gia đầu ngành của ViendaotaoVCG.com đã truyền đạt những kinh nghiệm vô cùng quý báu và giúp cho tôi tiết kiệm được quỹ thời gian rất nhiều. Đáng lẽ, tôi phải mất rất nhiều năm tháng mới có được.

Mr Dũng / GĐ Cty TNHH TM-DV-XD Ngôi Sao Sáng

Là một nhân viên kế toán, khi tham gia khóa học QLVH tôi thấy rất bổ ích và thiết thực. Giúp cho bản thân tôi hiểu rõ nhưng quy trình bắt buộc tại các dự án mà công ty chúng tôi đang thực hiện. Điều này tốt cho việc phối hợp theo dõi, quản lý các bộ phận nghiệp vụ tại dự án. Đồng thời, cũng luôn sẵn sàng để làm tốt các việc khác, tại dự án mà công ty yêu cầu. Cảm ơn các thầy của ViendaotaoVCG.com đã nhiệt tình giảng dạy những điều thật bổ ích. Chúc các thầy luôn vui – khỏe ạ! Trân trọng!

Ms Kiều / Cty My House